Vesti

06 Nov
Silver i metal oksid patent lanac S70 Silver i metal oksid patent lanac S70

Novo u ponudi – „Silver“ i „metal oksid“ patent lanac S70

Novi, dekorativni patent lanac u našoj ponudi u veličini S70. Sjajna spirala u dve ponuđene boje može biti zanimljiv detalj na Vašem proizvodu, pri tom zadržavajući visok kvalitet koji ispunjava čak i zahteve industrije obuće.

06 Nov
Sjajni nikal Sjajni nikal

Novo u ponudi – Sjajni nikal – nova površinska zaštita metalnih patent zatvarača

Od sada u našoj standardnoj ponudi površinskih zaštita za metalne patent zatvarače možete naći: „sjajni nikal“ (poznat i kao: novo srebro, koji u svom sastavu zapravo nema nikal). Ova površinska zaštita je veoma svetla i sjajno bela.

06 Nov

Novo u proizvodnji – Mašine za fino poliranje metalnog patent lanca

Imajući na umu sve više zahteve kvaliteta koje se trudimo da ispunimo i obezbedimo zadovoljstvo naših kupaca, u našu proizvodnju smo uveli nove mašine za finu obradu metalnog patent lanca. Prva operacija je poliranje svakog metalnog zuba na našem patent zatvaraču pomoću 10 četki sa svih strana, kako bismo osigurali da nigde nema oštrih ivica, čak ni kada je patent zatvarač otvoren. Druga operacija podrazumeva prolaz spojenog patent lanca kroz dodatnih 12 četki za poliranje, kako bi se ostvarilo fino i neometano kretanje klizača po patent lancu (bez pojave zapinjanja ili teškog funkcionisanja patent zatvarača).

06 Nov
Livene plasične komponente za patent lanac S70 Livene plasične komponente za patent lanac S70

Novo u ponudi – Livene plasične komponente za patent lanac S70

Prema zahtevu kupca moguće je izraditi i patent zatvarač u veličini S70 sa livenim plastičnim komponentama (graničnici i deljivost) u boji lanca. U ovoj varijanti moguće je izraditi deljivi i nedeljivi tip patent zatvarača. Ukoliko imate ovakve zahteve kontaktirajte naše menadžere prodaje kako biste proverili koje boje patent lanca su dostupne.

06 Nov
Skriveni patent zatvarači u veličinama S70 i S30 Skriveni patent zatvarači u veličinama S70 i S30 Skriveni patent zatvarači u veličinama S70 i S30

Novo u ponudi – Skriveni patent zatvarači u veličinama S70 i S30

U poslednje vreme sve je veća potražnja za skrivenom varijantom patent zatvarača. Kod ovog modela patent zatvarača spirala je na zadnjoj strani, i ne vidi se nakon ušivanja na odevni predmet. Možemo Vam ponuditi ovaj tip patent zatvarača u dve veličine: S30 (samo nedeljiva varijanta) i S70 (deljiva i nedeljiva varijanta).

04 Nov
Vodonepropusni patent zatvarač S30 i S70

Novo u ponudi - Vodonepropusni patent zatvarač S30 i S70

U našoj ponudi od sada možete naći i vodonepropusne patent zatvarače u veličinama S30 i S70. Patent zatvarač S30 radimo u nedeljivoj izvedbi, a patent zatvarač S70 u deljivoj i nedeljivoj izvedbi, uz mogućnost izbora klizača: A11, A17 i AH8.

04 Nov
Vatrootporni patent zatvarač i negorivi plastični klizač S70

Novo u ponudi - Vatrootporni patent zatvarač i negorivi plastični klizač S70

U redovan program proizvodnje uveli smo i vatrootporni patent zatvarač S70 u tri boje: crna, teget i narandžasta. Uz ovaj patent zatvarač možete odabrati klizač iz standardne ponude za veličinu S70, kao i specijalni negorivi plastični klizač izrađen od mešavine poliamida i staklenih vlakana (u crnoj boji).

05 Okt

Novo u kontroli kvaliteta - Ispitivanje patent zatvarača

Da bismo obezbedili konstantno visok kvalitet patent zatvarača uveli smo nekoliko novih metoda za ispitivanje patent zatvarača. Izdvajamo uređaj za ispitivanje izdržljivosti sklopa klizača i patent lanca kao i kidalicu za ispitivanje jačine pojedinih elemenata patent zatvarača. Ovi uređaji se koriste kao deo završne kontrole i ispitivanja patent zatvarača u skladu sa zahtevima sertifikovanog sistema kvaliteta prema seriji standarda SRPS ISO 9001:2008.

05 Sep

Novo u ponudi - Nove čičak trake

U ponudu trgovačkog programa uveli smo novog dobavljača sa visokokvalitetnim čičak trakama, po prihvatljivim cenama. U ponudi su poliamidne čičak trake u dimenzijama od 10 do 100 mm.

23 Mar

Novo u ponudi - M80 metalni patent zatvarači

M80 metalni patent zatvarači M80 metalni patent zatvarači

U redovan program proizvodnje uveli smo M80 nedeljivi patent zatvarač. Kao i druge metalne patent zatvarače i M80 nudimo u varijanti mesinganih i nikal zuba u vrstama zaštite: patina, tamna patina, crni nikal i antracit. Dostupni su klizači, prema našem katalogu označeni sa A160 i A200 u odgovarajučim zaštitama prema lancu.

10 Jan

Novo u ponudi - Plastični graničnici na S70

Plastični graničnici na S70 Plastični graničnici na S70

Za naš patent zatvarač S70, koji je posebno namenjen obući, nudimo varijantu sa plastičnim graničnicima. Ovakav graničnik daje finiji gornji završetak patent zatvarača, bez oštrih elemenata koji mogu smetati pri upotrebi. Zatražite uzorke ovakvih patent zatvarača i uverite se u njihov kvalitet.

Facebook

Kontaktirajte nas

Yukk-Zipplast d.o.o.

Adresa: Godovički put bb
 31210 Požega
Tel:+381 (0)31 3816 179
Fax:+381 (0)31 3816 407
E-mail: office@zipplast.co.rs

Komercijaliste na terenu

Centralna Srbija:064 825 5334 - Grozdomir Đorđević
Beograd i064 825 5320 - Jelena Spasojević
Vojvodina:064 825 5319 - Milan Filipović
Niš:064 825 5327 - Dragan Petrović